PRIROČNIK ZA OPRAVLJANJE ŽIVILSKE DEJAVNOSTI
Pogoji za odprtje živilske dejavnosti
Varstvo in zdravje pri delu ter požarna varnost
HACCP in higiena živil
Pakiranje in označevanje
Dobro je vedeti
Živila ...
Javni razpisi
Prijava:
Poslovanje v tujini
Gradben zakon
Pepel
Pregledi opreme pod tlakom
Pregledi in vzdrževanje sistemov zaščite pred strelo
Delo na terenu
Brunarca
Otroška igrala
Uredba o lesu
Palete EPAL
ENplus peleti
Globinska impregnacija lesa
Zahteve za les oz. materiale, ki prihajajo v stik z živili
Embalaža in odpadna embalaža
Delo na višini
Vračilo trošarine za industrijsko komercialni namen
Sodni izvedenci in cenilci
Podatki so dostopni samo članom zbornice!
Navodila za prijavo.
© Obrtno – podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.
Brez pisnega dovoljenja založnika je prepovedano reproduciranje, distribuiranje, javna priobčitev, predelava ali druga uporaba tega avtorskega dela ali njegovih delov v kakršnemkoli obsegu ali postopku, vključno s tiskanjem ali shranitvijo v elektronski obliki.
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.
več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo