PRIROČNIK ZA OPRAVLJANJE ŽIVILSKE DEJAVNOSTI
Pogoji za odprtje živilske dejavnosti
Varstvo in zdravje pri delu ter požarna varnost
HACCP in higiena živil
Pakiranje in označevanje
Dobro je vedeti
Živila ...
Javni razpisi
Prijava:
HACCP
Spremljajoči higienski programi
Umik in odpoklic živil
Alergeni
Hranilna vrednost
Vzorčenje
Smernice dobre higienske prakse in uporabe načel HACCP v gostinstvu
Primer hrvaških smernic HACCP za slaščičarstvo
Podatki so dostopni samo članom zbornice!
Navodila za prijavo.
© Obrtno – podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.
Brez pisnega dovoljenja založnika je prepovedano reproduciranje, distribuiranje, javna priobčitev, predelava ali druga uporaba tega avtorskega dela ali njegovih delov v kakršnemkoli obsegu ali postopku, vključno s tiskanjem ali shranitvijo v elektronski obliki.
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.
več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo