PRIROČNIK ZA OPRAVLJANJE ŽIVILSKE DEJAVNOSTI
Pogoji za odprtje živilske dejavnosti
Varstvo in zdravje pri delu ter požarna varnost
HACCP in higiena živil
Pakiranje in označevanje
Dobro je vedeti
Živila ...
Javni razpisi
Prijava:
Embalaža za živila
Kdaj nastopi obveznost za plačilo okolske dajatve za embalažo
Definicija predpakiranih in nepredpakiranih živil
Zagotavljanje navedenih količin proizvodov
Umerjanje tehtnic
Materiali, ki prihajajo v stik z živili
Označevanje živil - nepredpakirana in predpakirana
Prehranske trditve
Zdravstvene trditve
Podatki so dostopni samo članom zbornice!
Navodila za prijavo.
© Obrtno – podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.
Brez pisnega dovoljenja založnika je prepovedano reproduciranje, distribuiranje, javna priobčitev, predelava ali druga uporaba tega avtorskega dela ali njegovih delov v kakršnemkoli obsegu ali postopku, vključno s tiskanjem ali shranitvijo v elektronski obliki.
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.
več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo